Raad van Advies

Mogen wij aan u voorstellen, onze Raad van Advies:

 

Mr. G.R.A. (Govert) Apol
te Voorschoten

Ook de overheid kan leren communiceren.

J. (John) Bezema

Voor mij is het uitgangspunt bij mediation dat er wordt gezocht naar gemeenschappelijke belangen in plaats van dat wordt gesproken vanuit standpunten. Toekomstgericht met inachtneming van het verleden.

Ondanks dat ik inmiddels honderden vaststellingsovereenkomsten en convenanten heb opgesteld met clienten blijft iedere zaak uniek. Uniek omdat ieder mens uniek is, uniek omdat ook inhoudelijk iedere zaak een eigen uitkomst vraagt. Voorts zou ik mij zelf willen omschrijven als nuchter, doelgericht met oog voor het proces en empathisch.

R. (Rob) van Dijk
te Aalten

Mediation is de volwassen wijze om geschillen op te lossen. Er samen uitkomen betekent dat ieder verantwoordelijkheid neemt voor het eigen handelen.

Ir. H.J.F.M. (Henk) van den Dungen
te Oosterbeek

Ik zet mijn brede ervaring graag in om mensen te helpen die er zelf even niet meer uitkomen.

Mr. R. (Ruud) Gerzon
te Almere

"Mediation is nooit een garantie op succes, maar waarom zou je het niet proberen?"
Hierbij laat ik mij graag inspireren door een bekende uitspraak van Albert Einstein: "Te midden van de moeilijkheid ligt de mogelijkheid"

Mr. drs. P.B. (Peter) Klaver
te Oudorp

Uw beider belang is het begin van de oplossing.

A.M. (Afra) Koning
te Heteren

-

A.M. (Anneliese) Kranenborg
te Hengelo (Ov)

In mijn werk richt ik mij op het welzijn van mensen. Het belangrijkste instrument daarvoor is m.i. communicatie. Ik ben er van overtuigd dat communicatieve zelfsturing betekent dat iemand daadwerkelijk architect van zijn eigen leven kan zijn en dat veel mensen dat ook willen, mediation is een proces dat daar bij uitstek op aansluit.

Mr. A.P.C. (Angelique) van Zuilen-van Oostrum
te Soest

Een juridische procedure leidt vaak tot "verharding", kost veel geld en biedt beide partijen vaak uiteindelijk niet de gewenste oplossing. Onder begeleiding van een goede mediator vinden partijen een oplossing waar ze beiden achter staan en worden de onderlinge verhoudingen veelal hersteld. Dat is voor mij de drijfveer geweest om als mediator aan de slag te gaan.