Evenementen

Hieronder vindt u een overzicht van de workshops en masterclasses die wij binnenkort organiseren. Houdt deze pagina in de gaten, voor meer workshops in de toekomst.

U kunt zich eenvoudig aanmelden voor een workshop door op de knop 'Aanmelden' te klikken bij de bijeenkomst van uw keuze.

Masterclass Fiscale valkuilen bij echtscheiding anno 2020

Op dinsdag 21 januari 2020 van 13:30 tot 17:45 in Arnhem

Aansluitend de mogelijkheid om te eten.
Plaats van handeling: het Rozet, direct bij parkeergarage Rozet en bij het Centraal Station Arnhem.

Deze masterclass levert 4 PE-punten op.
Uw investering is slechts € 96 exclusief BTW; met eten € 99,50 exclusief BTW.
Direct na afloop krijgt u uw certificaat van deelname.

Deze masterclass wordt gegeven door de heer mr. Tom A. van Baaren, echtscheidingskundige/fiscaal jurist en mediator.

Een fiscale fout in een convenant is snel gemaakt. De gevolgen daarvan kunnen verstrekkend zijn. Mr. Tom van Baaren neemt u mee door de valkuilen en meest gemaakte fouten aan de hand van casuïstiek. Vanzelfsprekend is er ruim de tijd voor het stellen van vragen en wordt de actualiteit uitgebreid behandeld.

Tom van Baaren heeft een brede opleiding genoten aan de Universiteiten van Nijmegen (Nederlands recht en Notariële vakken) en Tilburg (Belastingkunde) en daarna een opleiding tot mediator gevolgd. De afgelopen 22 jaar heeft hij het fiscale vak in algemene zin geleerd en is uitgegroeid tot echtscheidingskundige. Het is zijn passie om mensen die een vervelende persoonlijke periode doormaken, te helpen om hun financiële en fiscale toekomst weer helder te kunnen zien. Naast adviseur is hij ook erkend docent voor advocaten en andere juristen op het gebied van de financiële en fiscale aspecten van echtscheiding.

Een Masterclass van de Stichting Mediation en overheid houdt in dat u in korte tijd elementaire informatie krijgt aangeboden, die u direct in uw praktijk kunt gebruiken. Uiteraard is er, zoals altijd, ook ruimte tot het stellen van vragen.

Aanmelden

U kunt zich vanaf nu aanmelden door middel van een reply van deze mail, onder vermelding van uw naam, naam praktijk en woonplaats met vermelding wel of niet eten. U krijgt dan een bevestiging/factuur per mail.

Afmelden in mogelijk t/m 02.01.2020, zonder kosten, maar vervanging is ook mogelijk. Aanmelden via info@mediationoverheid.nl

 

Recent gehouden Masterclasses

Recent gehouden trainingen