Evenementen

Hieronder vindt u een overzicht van de workshops en masterclasses die wij binnenkort organiseren. Houdt deze pagina in de gaten, voor meer workshops in de toekomst.

U kunt zich eenvoudig aanmelden voor een workshop door op de knop 'Aanmelden' te klikken bij de bijeenkomst van uw keuze.

Masterclasses Narcisme en Autisme

Op donderdag 11 april 2019 van 13:30 tot 17:45 in Arnhem

Aansluitend de mogelijkheid om te eten.
Plaats van handeling: het Rozet, direct bij parkeergarage Rozet en bij het Centraal Station Arnhem.

Deze masterclass levert 4 PE-punten op in de categorie 2.
Uw investering is slechts € 90 exclusief BTW; met eten € 95 exclusief BTW.
Direct na afloop krijgt u uw certificaat van deelname.

Het zijn twee masterclasses die los van elkaar worden gegeven, maar samen worden aangeboden. Desgewenst kunt u aan één masterclass deelnemen, maar bent wel het gehele bedrag verschuldigd; graag bij aanmelding vermelden als u aan één masterclass deelneemt i.v.m. certificaat.

De Masterclass Narcisme “Narcisme, hoe hier mee om te gaan” wordt gegeven door mevrouw Mjon van Oers.
Inmiddels mevrouw Van Oers, niet alleen ervaringsdeskundige, maar een toonaangevende autoriteit op het gebied van narcisme in relaties. Na haar succesvolle boekdebuut, Voorbij het Narcisme kreeg zij nog steeds heel veel vragen over narcisme. Kennis is macht, vindt mevrouw Van Oers en zij schreef het tweede boek: Narcistisch misbruik in de liefde, 50 vragen en antwoorden.
Dit boek kunt u na afloop van de Masterclass kopen.

De Masterclass Autisme “Hoe herken je een autistische cliënt” wordt gegeven door de heer Ronald W. Angenent en zijn partner Sandra Krekel.
De heer Agnenent ontwikkelt samen met zijn partner producten op het gebied van autisme en speelt een rol in de coaching en training als ervaringsdeskundige. Mevrouw Sandra Krekel studeerde psychologie en met haar medische achtergrond in combinatie met leven met haar autistische partner Roland Angenent zorgt ervoor dat ze de problemen van mensen met autisme en hun omgeving begrijpt

Aanmelden

U kunt zich vanaf nu aanmelden door middel van een e-mail aan onder vermelding van uw naam, naam praktijk en woonplaats EN OF U MEE WENST TE ETEN (eten gaat snel en is geen avondvullend event). U krijgt dan een bevestiging/factuur per mail.

Afmelden in mogelijk tot/met 2 april 2019, zonder kosten, vervanging is altijd mogelijk. Aanmelden via info@mediationoverheid.nl

 

Recent gehouden Masterclasses

Recent gehouden trainingen