Evenementen

Hieronder vindt u een overzicht van de workshops en masterclasses die wij binnenkort organiseren. Houdt deze pagina in de gaten, voor meer workshops in de toekomst.

U kunt zich eenvoudig aanmelden voor een workshop door op de knop 'Aanmelden' te klikken bij de bijeenkomst van uw keuze.

Na de succesvolle online masterclass in maart 2021 hebben wij het genoegen u opnieuw een online masterclass aan te bieden.
Immers, Corona of niet, wij willen en moeten wel blijven voldoen aan de kwaliteitseisen. Daarom nodigen wij u uit om deel te nemen aan de

Masterclass De psychologie tijdens mediation

Op dinsdag 18 mei 2021 van 13:30 tot 17:00 uur online via Teams (indien u nog niet met Microsoft Teams hebt gewerkt, is assistentie beschikbaar).

Deze masterclass duurt 3 uren en levert 3 PE-punten op.
Uw investering is slechts € 75 exclusief BTW;
Desgewenst krijgt u een certificaat van deelname.

Deze masterclass wordt gegeven door de heer drs. George Smits, psycholoog, senior coach en mediator, werkzaam bij Reset Partner. Hij is geen onbekende bij De Rechtspraak.

De heer Smits zal het hebben over de psychologie van het conflict en waarom het zo moeilijk is om te veranderen. Hij gaat ook in op de mogelijke interventies om partijen naar een oplossing te helpen. U kunt vooraf specifieke vragen aan ons mailen, die de heer Smits zal behandelen. De presentatie is achteraf beschikbaar.

Een Masterclass van de Stichting Mediation en overheid houdt in dat u in korte tijd elementaire informatie krijgt aangeboden, die u direct in uw praktijk kunt gebruiken. Uiteraard is er, zoals altijd, ook ruimte tot het stellen van vragen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via mail, onder vermelding van uw naam, naam praktijk en woonplaats en uw MfN-registratienummer of geboortedatum U krijgt dan een bevestiging/factuur per mail.

Afmelden in mogelijk tot en met 5 mei 2021, zonder kosten, maar vervanging is ook mogelijk. Aanmelden via info@mediationoverheid.nl

 

Recent gehouden Masterclasses

Recent gehouden trainingen